Cum să te pregătești pentru prima plimbare pe ATV

Tocmai ai ajuns pe Valea Doftanei și probabil te întrebi ce activități poți să faci în zonă. Așa ai ajuns la Max Adventure și ai închiriat un ATV. 🙂 Perfect! Dacă ești la prima experiență de acest fel, am pregătit câteva sfaturi utile, ca să ne sigurăm că o să ai parte de cea mai tare aventură.

Iată de ce ai nevoie pentru o plimbare cu ATV-ul ideală!

Permis de conducere valid – chiar dacă e joacă de copil să conduci un ATV, legea prevede să ai permis. Dacă nu e și cazul tău, poți să fii pasagerul din spate, te asigurăm că va fi la fel de distractiv.

Un traseu ușor – știți de ce ne place atât de mult să facem circuite cu ATV-ul pe Valea Doftanei? Indiferent de traseu, peisajele sunt la fel de spectaculoase! Chiar dacă ești prima oară pe ATV sau avansat, am pregătit cu atenție traseele astfel încât să fie potrivite nivelului fiecăruia și să ofere o experiență memorabilă.

Training de utilizare și un ghid care să te însoțească – înainte de marea aventură, ghidul nostru îți va face un training pentru a te învăța să conduci în siguranță ATV-ul. De asemenea, ghidul te va însoți și pe traseu astfel încât să fii lipsit de orice grijă. Relaxează-te și bucură-te de plimbare!

Ținută lejeră – sfatul nostru este să te îmbraci sport și cât mai comod. Fiind o zonă de munte, cu temperaturi mai scăzute e bine să ai și un hanorac sau o geacă mai groasă, în funcție de sezon. Le poți pune în portbagajul ATV-ului.

Apă și o gustare sau masă tradițională – dacă optezi pentru excursia de jumate de zi, vestea bună este că ai parte de un festin tradițional, în vârf de munte: tocană haiducească la ceaun, vestita cașcavea de pe Valea Doftanei și bulz ciobănesc pe jar…de neratat!

Pentru traseele mai scurte, este bine să ai la tine apă și o gustare.

Contactează echipa Max Adventure – ne poți suna oricând pentru detalii suplimentare, suntem bucuroși să povestim despre prima ta plimbare cu ATV-ul. Vrem să ai parte de cea mai tare aventură!

Plimbarea cu ATV-ul pe zăpadă

Dacă nu ai experimentat încă plimbarea cu ATV-ul iarna, pe zăpadă, e timpul să o faci! E poate una dintre cele mai spectaculoase plimbări în