Plimbarea cu ATV-ul pe zăpadă

Dacă nu ai experimentat încă plimbarea cu ATV-ul iarna, pe zăpadă, e timpul să o faci! E poate una dintre cele mai spectaculoase plimbări în natură, cu peisaje de poveste și adrenalină la maxim.

Primim destul de des întrebări legate de ceea ce presupune un circuit cu ATV-ul pe timp de iarnă și în acest articol sperăm să vă oferim toate detaliile pentru a trece la acțiune.

ATV-ul are toate dotările pentru a merge pe zăpadă

ATV-ul este special echipat pentru offroad și poate fi folosit în siguranță în orice anotimp. Fie că e vară sau iarnă, ploaie sau ninsoare, nisip, nămol, pietriș, drum cu denivelări sau zăpadă, ATV-ul are toate dotările necesare.

Mergeți pe drumuri marcate

Ne place aventura, dar punem mereu pe primul loc siguranța clienților noștri. Mai ales pe timp de iarnă, respectăm traseele pe care noi le-am marct deja și ne-am asigurat că sunt cele mai potrivite pentru condus pe zăpadă.

Ghizii noștri experimentați vă însoțesc

Cine i-a cunoscut pe ghizii Max Adventure poate să confirme că sunt extrem de răbdători și vor face tot posibilul pentru a avea parte de o experiență de neuitat. În plus, pe timp de iarnă, ei au și echipamente speciale în caz de înzăpezire.

Echipamentul de iarnă este obligatoriu

ATV-urile sunt pregătite pentru iarnă și la fel trebuie să fiți și voi. Înainte de apleca în cea mai tare aventură, asigurați-vă că sunteți echipați corespunzător pentru munte, astfel încât să aveți confort termic și mobilitate crescută.

Alegeți bocancii călduroși, de munte, îmbrăcați-vă cu mai multe straturi și alegeți o geacă impermeabilă, care să vă protejeze de vânt și precipitații. Nu uitați de mănușile groase și de căciulă, care va fi utilă când dați casca jos.

Contactează echipa Max Adventure – ne poți suna oricând pentru detalii suplimentare, suntem bucuroși să povestim despre tot ce trebuie să știți pentru o plimbare cu ATV-ul pe timp de iarnă. Ești gata de aventură?

Plimbarea cu ATV-ul pe zăpadă

Dacă nu ai experimentat încă plimbarea cu ATV-ul iarna, pe zăpadă, e timpul să o faci! E poate una dintre cele mai spectaculoase plimbări în