Ce trebuie sa stii inainte de a inchiria un ATV?

Flota de ATV-uri Max Adventure

ATV-urile sunt modelul CF Moto 450L: moderne, oferă siguranță sporită și sunt ușor de condus chiar și de un începător. Șaua este pentru două persoane, iar în spate sunt prevăzute cu un portbagaj.

Condiții de închiriere ATV

Pentru a conduce un ATV trebuie să ai minim 18 ani și carnet de conducere B1. Persoana din spate trebuie să aibă minim 12 ani.

Echipamentul de protecție

Ținem la siguranța ta! Echipamentul este inclus în prețul de închiriere și constă în cască profesională și ochelari de protecție.

Ghid experimentat

Pe traseu te va însoți un ghid experimentat care se va asigura că ai parte de o experiență frumoasă, cu amintiri de neuitat.

Nu am mai condus un ATV

Pentru toate există un început, iar conducerea ATV-ului este joacă de copil. Înainte de a pleca pe circuit ți se va face un training cu toate detaliile necesare.

Cu ce trebuie să mă îmbrac

În funcție de sezon, ține cont că este zonă de munte și temperaturile pot fi mai scăzute. ATV-urile sunt prevăzute cu cutii de bagaj în care îți poți pune câteva haine mai groase.

Cea mai bună perioadă pentru plimbarea cu ATV-ul

365 de zile din 365 îți garantăm că plimbarea cu ATV-ul este o aventură de neuitat. Fiecare anotimp are farmecul lui: vara te vei bucura de verdele pădurilor scăldate în lumina soarelui și iarna te vei aventura cu ATV-ul prin nămeți, cu o priveliște de basm.

Avem oferte pentru grupuri?

Bineînțeles! Când suni pentru rezervare, în funcție de numărul de persoane și timpul de închiriere, îți vom oferi un discount.